Her şey olabildiğince basit olmalı, ancak daha basit olmamalıdır. A. Einstein
WordPress Nedir?

WordPress Nedir?

WordPress nedir?

Wordpress, açık kaynak lisanslama ile dağıtılan, PHP programlama dili ile yazılmış, MySQL veritabanı üzerinde çalışan bir içerik yönetim sistemidir (CMS).  Web sitenizin tasarımı bu sistem üzerinde yapıldıktan sonra, yazılarınızın güncellenmesi, fotoğraflarınızın yüklenmesi, mevcut bilgilerin değiştirilmesi, yeni haber, makale ve diğer konuların zamanla yayınlanması bu sistem üzerindeki bir kontrol paneli aracılığıyla yapılır. Wordpress içerik yönetim sistemi, üzerinde yayınlanan web siteleri aktif önbellekleme sayesinde oldukça hızlı çalışır. Ancak bu, sayfa tasarımlarının uzman profesyonel bir ekip tarafından yapıldığında mümkündür. Amatör ellerde yapılacak web tasarımı, optimize edilmemiş hatalı eklentiler, fotoğrafların yanlış kullanılması ve hatalı kodlama sitelerin ağır çalışmasına yol açarak, kullanıcılarda ziyaretçi kaybına yol açar. Wordpress üzerine kurulu tasarımların bir diğer sorunu güvenlik açıkları ve bu güvenlik açıkları sebebiyle sitelere zararlı kod bulaşmasıdır. Bu kodlar genellikle virüslü ileti dağıtımı amacıyla kullanıldığı için, site bir süre sonra hizmet veremeyecek ve sunucu tarafından engellenecektir. Dolayısıyla wordpress üzerine geliştirilecek web sitesi tasarımları, konusunda uzman, grafik tasarımcılar ve yazılımcılar tarafından işletmeler için önemlidir.   wordpress template

WordPress kullanımı kolay mıdır?

Wordpress, kullanımın en kolay içerik yönetim sistemidir. Web sitenizin içeriğini basit bir kontrol paneli aracılığıyla yönetmek oldukça kolaydır. Yönetim desteğini bizden de alabilirsiniz.

Ne tür siteler oluşturabilirim?

İnternetin %30’u wordpress sitelerden oluşuyor. Aklınıza gelebilecek tüm sektörlerde wordpress kullanılır. Oldukça esnek bir yapıda olduğu için her türlü tasarım uygulanabilir. Hangi sektörde olursanız olun size en iyi yansıtacak bir web sitesi tasarımı için bizi arayabilirsiniz.

WordPress güvenlimidir?

Kesinlikle evet. WordPress içinde bir çok eklentinin ve temanın çalıştığı bir yazılımdır. WordPress’te güvenlik açığı yaratan wordpress’in kendisi değil kullanılan eklentiler ve temalardır. Güvenilir eklenti ve temaların yanı sıra, güvenilir bir hosting şirketi kullanmalısınız. Hosting satın almak için tıklayınız.

WordPress için nasıl bir hosting seçmeliyim?

Wordpress için özel olarak yapılandırılmış sunucularımız var. Şimdi %50 indirimli olarak satın alabilirsiniz.

İndirim kodu: LINX202050

Özel wordpress hosting satın almak için tıklayınız. Ayrıca WordPress kullanımı ile ilgili detaylı eğitim videolarına youtube üzerinden ulaşabilirsiniz.
Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *