Her şey olabildiğince basit olmalı, ancak daha basit olmamalıdır. A. Einstein
Web Tasarım Örnekleri

Web Tasarım Örnekleri

Sitemizde farklı kategorilerde çok sayıda web tasarım örneği bulunmaktadır. Bu örnekler yaptırmak istediğiniz web sitenizin nasıl olması gerektiği konusunda size fikir verecektir. Farklı platformlar için kategorilendirilmiş ve farklı iş kolları için yine gruplandırılmış olarak web tasarım örnekleri bölümünü inceleyebilirsiniz.


Bu web tasarımların her biri profesyonel web tasarım ajansları tarafından yapılmış ve çok düşük ücretlere satılmaktadır. Aynı web tasarımı birden fazla kişiye satılabildiği için fiyatları oldukça düşüktür. Bu tasarımı satın alıp daha sonra satıştan kalkmasını ve sadece size özel olmasını isterseniz bu durumda fiyat yüksek olacaktır.

Ancak tasarımı satın almakla işlemler bitmiyor. Tasarımın içeriğini aslına uygun olarak değiştirmek ve işletmenize ait bilgilerle güncellemek gerekir.

Satın aldığınız yazılım için ayrı şu icerikleri hazırlamalısınız.

  • Firmanızın logosu; uygun boyutlara getirmek için vektör olmalıdır.
  • Firmanız hakkında bilgi; tarihçesi, vizyon ve misyonu, çalışan sayısı, kapasite ve diğer kurumsal bilgiler
  • Hizmetler; sunduğunuz ticari hizmetlerle ilgili mümkün olduğunca detaylı bilgi
  • Ürünler; Tüm ürünlerinizin detaylı bilgileri, teknik özellikleri, ana ve detay fotoğrafları, kullanım kılavuzları ve katalogları
  • Referanslar; daha önce çalıştığınız firmaları telefon numaralarıyla birlikte yayınlamanız, işletmenize güven duyulmasını sağlayacaktır. Müşteri müşteriyi çeker.
  • İletişim; Firma ünvanınız, adresleriniz, haritadaki konumunuz, vergi ve mersis bilgileriniz, sermayeniz ve diğer iletişim bilgileriniz

Aşağıda web tasarım temalarını inceleyebilirsiniz. Her tema altında çok sayıda web tasarım örneği bulunmaktadır.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *